Proljeće ispod šatora Aminess Sirena Campsite<br>18.3. do 25.6.2016.

Proljeće ispod šatora

Aminess Sirena Campsite
18.3. do 25.6.2016.:
Cijena već od 17,00 Eur na dan

Online booking

Rezervirajte svoj odmor u Kampovima Novigrad

Jamstvo najniže cijene Jamstvo najniže cijene

Kamp Aminess Sirena

Kamp Aminess Sirena jedan je od najuređenijih, najčistijih i najljepših kampova u Istri koji će pravom zaljubljeniku u prirodu pružiti odličan odmor u staroj borovoj šumi nadomak Jadranskog mora.

Kamp Aminess Sirena nudi ugodan boravak nadomak starogradske jezgre Novigrada i pouzdanu uslugu u elitnoj kategoriji 4 zvjezdice. Okruženi borovom šumom, pitomim uvalama blagih oblutaka i prirodnim lukama, u Aminess Sireni ćete uživati na jednoj od 600 kamp jedinica s modernom infrastrukturom i nizom sadržaja, uz mirise aromatičnog bilja i cvrčanje cvrčaka.

Kamp nudi i smještaj u potpuno opremljenim Holiday homes (mobilnim kućicama), popularnim među kampistima diljem Europe, kao idealan spoj doživljaja kampa i apartmana, prirode i komfora.

U njemu se posebno ističe novouređeni sektori Sirena Premium Village i Bella Vista homes. Čine ga potpuno nove, vrlo udobne kućice površine 32 m2 i 40 m2 i kapaciteta za 5-6 osoba. Opremljene s 2 sobe, kuhinjom i 2 kupaonice, jamče vrhunski komfor.

Kampiranje u Holiday homes pruža veću komociju od one koju ste možda očekivali u kampu, a pritom zadržava sve adute kampiranja – boravak u prirodi, more i sunce nadohvat ruke te brojne prilike za rekreaciju i sport. Odvažite se na nešto drukčiji odmor i budite među prvima koji će iskušati naše nove Holiday homes u odjeljku Sirena Village.

Aminess Sirena je poznata po redu i čistoći, a takvu su kulturu dobrim dijelom izgradili naši dragi gosti. Na parcelama i stazama teško ćete pronaći i najmanji papirić, čak i u jeku sezone kada je kamp dupkom pun.

Adresa: Terre 6, 52466 Novigrad, Croatia

Tel: +385 52 858 670
Fax: +385 52 757 314
camping@laguna-novigrad.hr


Posebne ponude

Proljeće ispod šatora

Aminess Sirena Campsite
18.3. do 25.6.2016.

Cijena već od 17,00 Eur na dan

Pogledaj detalje


Događanja