Family Time

Family Time

18.03.2016 - 05.11.2016

Razveselite svoje najdraže odmorom u savršenoj ravnoteži prirode i wellnesa u Holiday Homeu

Family Time

Family Time

18.03.2016 - 05.11.2016

Razveselite svoje najdraže odmorom u savršenoj ravnoteži prirode i wellnesa u Holiday Homeu

Mirami Family Village - NOVO 2016 Uštedite do 20%

Mirami Family Village - NOVO 2016

01.12.2015 - 31.01.2016

Uštedite do 20%:

Online booking

Rezervirajte svoj odmor u Kampovima Novigrad

Jamstvo najniže cijene Jamstvo najniže cijene

Holiday homes Sirena ****

Holiday homes Sirena ****

U svojoj ponudi, kamp Sirena danas nudi i boravak u luksuznim dizajnerskim mobilnim kućicama za koje u Europi vlada sve veće zanimanje među zaljubljenicima u kampiranje, ali i onima koji dosad nikad nisu ljetovali u kampu. Zašto?

Ove moderne smještajne jedinice, trendovske mobilne kućice, doista pružaju sav komfor hotela ili apartmana, uz doživljaj kampa i prirodnog okruženja, a najveća im je prednost neposredna blizina plaže.

Imaju još jednu veliku prednost - budući da su opremljene modernim sustavom grijanja, u dizajnerskim mobilnim kućicama moguće je boraviti sve do zimskih dana!

Holiday homes Park Mareda ****

Holiday homes Park Mareda ****

Camping Park Mareda smješten je u gustoj šumi što doseže do obale mora i okružen je hektarima vinograda. 

Četiri kilometra udaljen od Novigrada, Camping Park Mareda otvara vrata u svijet Mediterana i njegove netaknute prirode. Na korak od čistog Jadranskog mora, kamp poziva na istraživanje i sport, ili na relaksaciju na jednoj od prekrasnih plaža plave Istre.

Camping Park Mareda je i mjesto gdje možete uživati u ljupkim kućicama (Holiday homes) nedaleko od mora.

Pod oznakom Holiday homes village, gostima je na raspolaganju 168 kućica nove generacije. Namještene su i izvrsno opremljene, pozivajući na komotnije kampiranje i udobniji smještaj.

 

 

Destinacija

Novigrad je, od najudaljenijih mu točaka istarskog poluotoka, udaljen svega sat vremena vožnje. Zato će vam iz Novigrada, poželite li aktivniji i življi odmor, čitava Istra biti na dlanu.

Rijeka Mirna ulijeva se u more nadomak Novigrada i tvori jedinstveni ambijent u kojem se spajaju Jadran, najveća istarska rijeka, zelenilo i istarski kamen. Mirnu možete istražiti kajakom ili se odvesti automobilom prema unutrašnjosti i njenom izvoru.

Izleti brodom prema jugu, k Poreču, Vrsaru i Rovinju, otkrit će vam sve čari razvedene istarske obale, tzv. Plave Istre – brojne uvale, rtove i otočiće te Limski kanal, prirodni fenomen, zaljev uvučen 12 kilometara u kopno.

Događanja